Κατασκευή ιστοσελίδων


Δημιουργούμε για σένα οτιδήποτε επιθυμείς αναφορικά με την κατασκευή ιστοσελίδων WordPress και την παρουσία σου στο internet. Είτε πρόκειται για ένα απλό μονοσέλιδο βιογραφικό είτε για ένα πολύπλοκο blog και μια επαγγελματική ιστοσελίδα.

Η κατασκευή ιστοσελίδων χωριζεται στις παρακάτω βασικές κατηγορίες:

Κατασκευή ιστοσελίδων WordPress βασισμένων σε theme framework.

Η σχεδίαση, η ανάπτυξη και η γραφιστική προσέγγιση γίνεται με WordPress και είναι βασισμένη σε theme με το οποίο συνεργαζόμαστε αποκλειστικά. Στο συγκεκριμένο πλάνο δεν παραδίδεται στον πελάτη η γραφιστική προσέγγιση της ιστοσελίδας σε γραφιστικό μέσο αλλά δημιουργείται κατά την ανάπτυξη της.  Αποτελεί την οικονομικότερη λύση που παρέχεται για την κατασκευή ιστοσελίδας και μπορεί ο πελάτης να έχει σχετικά γρήγορα το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Ο πελάτης με μια μικρή εκπαίδευση, μπορεί να διαχειρίζεται ένα μεγάλο μέρος του περιεχομένου της σελίδας του.

κατασκευή ιστοσελίδων με θέμα
κατασκευή ιστοσελίδων με θέμα

Θετικά και αρνητικά

Αν επιλέξεις αυτοn τον τρόπο κατασκευής της ιστοσελίδας σου θα φτιάξεις μια οικονομική ιστοσελίδα την οποία θα παραλάβεις πολύ γρήγορα. Θα πρέπει όμως να λάβεις υπόψην πως η ανάπτυξη και η σχδίαση βασίζεται εν μέρει στις δυνατότητες του framework. Οπότε δεν θα έχεις αποκλειστική ανάπτυξη θέματος στα μέτρα σου για να μπορείς να κάνεις πραγματικά ότι θελήσεις. Επίσης η ιστοσελίδα σου θα υστερεί σε θέματα ταχύτητας και ασφάλειας καθώς τα αγορασμένα themes/frameworks παρέχουν πάρα πολλές δυνατότητες από τις οποίες ενδέχεται να χρησιμοποιήσεις μόνο ένα 10%. Αυτά φυσικά αφορούν εκείνους που αναζητούν την τελειότητα για την οποία θα μιλήσουμε παρακάτω.

 Οικονομική λύση
 Γρήγορη παράδοση
 Ταχύτητα
 Ασφάλεια
 Αποκλειστικότητα

Κατασκευή ιστοσελίδων WordPress και δημιουργία αποκλειστικού θέματος.

Αυτό το πλάνο κατασκευής ιστοσελίδας αποτελεί την πλέον επαγγελματική λύση. Eίναι μονόδρομος για μια επιχείρηση που θέλει να αποκτήσει ηγετική παρουσία στον χώρο του διαδικτύου. Η κατασκευή της ιστοσελίδας γίνεται με WordPress και το theme και οι ιδιότητες χτίζονται αποκλειστικά με βάση τις ανάγκες του πελάτη. Αφού γίνουν οι απαραίτητες συναντήσεις καταγράφονται οι προτιμήσεις και επιθυμητές ιδιότητες της ιστοσελίδας. Έπειτα ακολουθεί η γραφιστική προσέγγιση, είτε με κάποιο γραφιστικό πρόγραμμα είτε με HTML κώδικα. Αφού καταλήξει ο πελάτης σε αυτό που του αρέσει πραγματοποιείται η διασύνδεση του HMTL mockup με δυναμικό περιεχόμενο μέσω του WordPress.

κατασκευή ιστοσελίδων wordpress χωρίς έτοιμο θέμα

Θετικά και αρνητικά

Αυτό το πλάνο ανάπτυξης θα σου κοστίσει περισσότερα χρήματα και ίσως χρειαστεί αρκετός χρόνος για την υλοποίηση. Το αποτέλεσμα όμως θα είναι μια ιστοσελίδα την οποία δεν θα έχει κανένας άλλος καθώς το θέμα είναι αποκλειστικό. Επίσης ο κώδικας που θα υπάρχει στην σελίδα θα είναι ο ελάχιστος δυνατός με ελάχιστα plugins οπότε οι τρύπες ασφαλείας θα είναι ανύπαρκτες και η ταχύτητα φόρτωσης η καλύτερη δυνατή χωρίς μηχανισμούς caching και cdn.

 Αποκλειστικότητα
 Ταχύτητα
 Ασφάλεια
 Κόστος
 Χρόνος παράδοσης

κατασκευή ιστοσελίδων wordpress χωρίς έτοιμο θέμα

Γιατί να επιλέξω κατασκευή ιστοσελίδων WordPress και όχι κάποιο άλλο CMS όπως Joomla ή Drupal?

κατασκευή ιστοσελίδων
κατασκευή ιστοσελίδων

 

Αυτό που θα κάνει την διαφορά στην ιστοσελίδα δεν είναι τόσο η πλατφόρμα επάνω στην οποία θα στηθεί. Τον μεγαλύτερο ρόλο παίζει η ποιότητα της ανάπτυξης της. Όπως λοιπόν εμείς σαν wordpress-experts μπορούμε να παρέχουμε την απόλυτη ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας ή ενός eshop δουλεύοντας με WordPress έτσι πιθανόν να μπορεί κάποιος developer να κάνει μια αξιόλογη ανάπτυξη με κάποιο άλλο cms.

Παρόλα αυτά το WordPress μπορεί να παρέχει κάποια πολύ δυνατά σημεία τόσο για τον πελάτη που το διαχειρίζεται όσο και για τον προγραμματιστή που αναλαμβάνει την ανάπτυξη του έργου.

Μερικά από τα δυνατά σημεία της κατασκευή ιστοσελίδων WordPress παραθέτουμε παρακάτω:


1. Tο WordPress έχει πολύ μεγάλο community.

Το συγκεκριμένου ‘ατού’ αφορά άμεσα τον προγραμματιστή και κατά συνέπεια τον πελάτη. Αυτό σημαίνει πως σχεδόν για οτιδήποτε ζητήσει ο πελάτης να γίνει στην ιστοσελίδα του υπάρχουν ήδη κάποια guidelines από την κοινότητα του WordPress. Έτσι θα μικρύνει αρκετά ο χρόνο παράδοσης του έργου στον πελάτη.

2. Η WordPress ιστοσελίδα έχει τεράστια επεκτασιμότητα.

Τώρα μπορεί να έκανες ένα μικρό startup και να έφτιαξες μια μικρή παρουσίαση στο WordPress. Αργότερα μπορείς να εξελίξεις την ιστοσελίδα σου ανάλογα με την επιχείρηση σου. Μπορείς πολύ εύκολα να βάλεις μηχανισμούς αγοράς και να φτιάξεις ένα eshop ή μια περιοχή μελών, ένα forum ή πραγματικά ότι θελήσεις.

3. Εύκολη διαχείριση.

Αν η ανάπτυξη της ιστοσελίδας έχει ακολουθήσει τα πρότυπα που πρέπει, τότε θα είναι πραγματικά παιχνιδάκι για τον πελάτη να διαχειριστεί όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί εκτός από την ευκολία θα μειώσει και το κόστος υποστήριξης. Πολύ απλά γιατί ο πελάτης θα μπορεί να αλλάξει τα πάντα χωρίς να έχει ανάγκη τον προγραμματιστή του.

4. Plugins για κάθε γούστο.

Γενικά δύσκολα εφαρμόζουμε Plugins στους ιστότοπους που φτιάχνουμε. Αυτό γιατί θελουμε να πετύχουμε την βέλτιστη ταχύτητα και ασφάλεια. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια τα οποία είναι αξιόλογα και βοηθάνε αφάνταστα στην ανάπτυξη του ιστότοπου. Κάποια από αυτα είναι τα ACFYoast SEOWP-Rocket και WPML τα οποία είναι ‘must’ για κάθε WordPress Ninja.

5. SEO friendly

Η δομή HTML του WordPress καθώς και το Interlinking που γίνεται μέσα στην πλατφόρμα βοηθάει αφάνταστα στο onpage SEO και στην υψηλή κατάταξη της ιστοσελίδας σας στην αναζήτηση της google. Φυσικά όσο πιο μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός τόσο πιο δύσκολο γίνεται το SEO. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστείτε την βοήθεια των ειδικών για την καλύτερη κατάταξη του site σας.

Πλάνα κατασκευής ιστοσελίδων WordPress

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
 • Αποκλειστική σχεδίαση
 • Γραφιστική προσέγγιση
 • Ανάπτυξη ιδιοτήτων
 • Ανάπτυξη αρθρογραφίας
 • Βασική εκπαίδευση
 • Απεριόριστα χαρακτηριστικά
 • Αρχικοποίηση SEO
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP
 • Αποκλειστική σχεδίαση
 • Απεριόριστα προϊόντα
 • Απεριόριστες κατηγορίες
 • Απεριόριστα χαρακτηριστικά
 • Import/Export XML
 • Πληρωμές/Αποστολές
 • Αρχικοποίηση SEO
Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους όρους χρήσης